Eieren har ordet

Foto: Teodor Tomter Liland - www.teodortomter.no

Foto: Teodor Tomter Liland - www.teodortomter.no

Frigaard Gruppen ble grundet i 2004 med den grunnleggende ideen om at vi skulle bygge et selskap som var konkurransekraftig uavhengig av markedslokasjon og produkt.

Om vi produserte garderobeskap, industrireoler, kontorstoler eller skolemøbler for den sakens skyld, så skulle følgende 3 kriterier innfris: Riktig pris, riktig kvalitet levert til riktig tid!! Klarte vi dette, ville kundene handle av oss, var vår filosofi.

Over en 15 års periode har vi bygd en kompetanse i gruppen som gjør at vi kan produsere de fleste produkter innenfor plast, tre og metall over hele verden.

Fra 2004 til 2019 har Frigaard Gruppen og dens organisasjon grundet over 30 selskaper fra grunnen av. Vi har hatt en gjennomsnittlig vekst på ca. 30 % årlig.

Å gå fra 40 millioner i omsetning til 2 milliarder i løpet av 15 år krever en kultur for å ville fremover.

Jeg er mest stolt av at vi har skapt en organisasjon og en kultur i Frigaard Gruppen som klarer å levere slike resultater.

Vår tanke er at alle kan kjøpe maskiner, men å bygge grunnleggende industriell kompetanse gjør man bare gjennom systematisk forbedring og utvikling av menneskene.

Trond O. Frigaard
Eier