Med kake etter lunsjen ble det feiret for EY-pris til Frigaard-gruppen

– Det er utrolig morsomt å gå helt til topps i kategorien for handel. Det er ikke enkelt å gå til topps i en slik kåring, man må ha prestert godt og vært med på å skape vekst og verdi i samfunnet over flere år for å være i nærheten av å få en slik pris, mener Trond Frigaard, som også tidligere har vært nominert til denne prisen.
– Vi var også nominert i 2008, men da kom vi kun til den regionale kåringen. Det viser litt om hvor trangt nåløyet er. Jeg tenkte ikke så mye over det før jeg faktisk sto der inne og så hvor mange det var dekket på til og hvor stort det egentlig er, sier han.

Torsdag ble prisen markert med både kake og tale i lunsjen i kontorlokalene på Bredmyra.
– For firmaet, og medarbeiderne spesielt, er det jo veldig moro. Man går rundt og merker på medarbeiderne at denne prisen var viktig, og gir en veldig god motivasjon for å drive organisasjonen videre. Det har kommet inn mange gode tilbakemeldinger og gratulasjoner de siste dagene. Dette gir en veldig god pekepinn på at vi gjør ting riktig og at vi nå sammen bare må fortsette å utvikle Frigaard-gruppen videre, mener Frigaard.

Kilde: sa.no

Comments are closed.